Ota yhteyttä

Hyviä uutisia tutulta suunnittelukumppanilta!

Valtteri Kinnunen, Tekninen asiantuntijaTerve, hienoa että olet täällä, tarkoituksena suojata kiinteistöomaisuutta tai henkilöturvallisuutta automaattisella sammutusjärjestelmällä.

Olen siirtynyt FP-ins Oy:ltä liiketoimintakaupan myötä osaksi Afiren ammattitaitosta tiimiä. Lähes 30-vuotinen kokemukseni sammutuslaitealalta vahvistaa erityisesti Afiren teknistä suunnitteluosaamista. Uutisen aiheesta voit lukea Afire Oy:n LinkedIn-sivuilta.

Palvelu vahvistuu ja toimitusvarmuus lisääntyy

Jos olet aiemmin asioinut kanssani, yhteistyömme jatkuu samalla palveluasenteella ja ammattitaidolla kuin tähänkin asti, mutta suuremmilla resursseilla. Tämä tarkoittaa koko Afire-tiimin tuomaa laajempaa osaamista, isompaa tuote- ja palvelutarjontaa sekä lisääntyvää toimitusvarmuutta. Vastaamme yhdessä siitä, että toimittamamme sammutusjärjestelmät soveltuvat parhaiten projektikohteesi tarpeisiin ja ne toteutetaan voimassa olevia standardeja sekä viranomaismääräyksiä noudattaen.

Afire Oy kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoidenyhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti. https://habeogroup.fi/

Vahva suunnitteluosaamiseni palvelee niin Afiren nykyisiä kuin uusia asiakkaita. Toteutamme projektit laadukkaasti sammutusjärjestelmän suunnittelusta asennukseen ja järjestelmän huoltoon. Saat asiantuntevaa apua oikean järjestelmäratkaisun valintaan sekä muihin sammutusjärjestelmiin liittyviin erikoiskysymyksiin.

Tutustu Afiren ratkaisuihin 

Valtteri Kinnunen
tekninen asiantuntija
valtteri.kinnunen@fp-ins.fi
045 355 9966